7 reden, waarom een eigen website voor startende ondernemers zo belangrijk is

Een eigen website behoort ondertussen tot de standaard van elk bedrijf zoals een visitekaart of een faxtoestel. Maar er zijn nog veel meer reden, waarom het internet en een website voor startende ondernemers zo belangrijk is.

1. Starten met een klein budget is mogelijk

Een website kan aan de doelstellingen voldoen zonder direct een vermogen te kosten  Ook met een klein budget is een simpele website  te realiseren. De website zal snel meer opbrengen dan ze gekost heeft. Daarbij is een eigen website  onbeperkt uit te breiden zodra de onderneming groeit.
 

2. Professionele presentatie, zelfs voor het kleinste bedrijf

Een website is iets anders dan een winkel of een kantoor. De klant kan vanuit zijn beeldscherm een een-persoonsonderneming, die ageert vanuit de living, hetzelfde uitzien als een internationaal bedrijf.

3. Effectief en betaalbare nieuwe klanten werven via online marketing

Het internet is geen land van overvloed, ook hier krijgt u geen cadeaus.  Alleen al een goede plaats in de resultaten van de zoekmachines – welke niet een cent moet kosten – kan voldoende zijn, om een onderneming elke dag nieuwe klanten op te leveren.
 

4. De site  is een eigen distributiekanaal

Een eigen website geeft u de mogelijkheid over het internet zaken te doen. Dit is mogelijk in de vorm van een online-shop met  postorderverzending of dienstverlening via internet. Hierbij kan de volledige communicatie via e-mail afgehandeld worden.
 

5. Snel en goedkoop aan te passen, veranderen en uit te breiden

Het internet is de droom van elke ondernemer en een nachtmerrie voor de printindustrie. Vroeger moesten er bij verandering van de adresgegeven of gewijzigde prijzen van toeleveranciers volledige brochures en catalogi opnieuw gedrukt worden. Maar een website heeft geen papier nodig en een wijziging bereikt alle klanten.
 

6. Goed geschikt om nieuwe aanbiedingen snel en goed te testen

Dit is echt een reuze voordeel van het internet: Razendsnel en met weinig inspanningen kan u testen  of een nieuwe aanbieding aan slaat  bij u. Met een eigen website kan u binnen een seconde een nieuw product aanbieden of uit het aanbod verwijderen.
 

7. Over de hele wereld, en 24-uur per dag bereikbaar

Er bestaan ondernemingen waarvan de klanten over de hele wereld verspreid zijn. Door het internet hebben nichespelers een  profitabele business kunnen uitbouwen (bijv. fans van koekoeksklokken).
Vroeger waren het alleen grote winkelketens die ook buiten de eigen stad expandeerden terwijl u nu met internet de hele wereld bereikt. Vele bedrijven zijn toch wel verrast, welke afstanden hun klanten via internet afleggen. Klanten kunnen u nu 24/24 en 7 op 7 bereiken. Uw eigen website  vormt een poort naar de wereld en heeft geen beperkingen in de openingsuren.

website voor startende ondernemer
 

Graag een offerte
voor een website voor startende ondernemer ?

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');