Er zijn een aantal kosten die men moet maken om een goede werking van de site te kunnen garanderen. Zo heeft men bijvoorbeeld een webdesign nodig. Dit is een eenmalige kost, tenzij u om de haverklap uw site volledig wenst te veranderen. De effectieve kostprijs hiervan is sterk afhankelijk van de mogelijkheden en functionaliteiten die de site moet hebben. Iedere webdesigner hanteert dan ook zijn eigen prijzen dus op die vlak moet men eerst vergelijken alvorens te weten wat de kostprijs zal zijn.
Naast het design is er ook noodzaak aan een domeinnaam.Om de website toegankelijk te maken moet men uiteraard over een unieke domeinnaam beschikken. Ook hiervoor moet men betalen en deze prijzen kunnen opnieuw sterk variëren. Vaak wordt de domeinnaam ook gratis aangeboden als men een hosting pakket bij neemt. Ook hosting is een noodzakelijke uitgave. Dit houdt in dat de bestanden van de website online beschikbaar moeten zijn. Deze worden bijgevolg gehost op een server en hiervoor moet men dus huur betalen. De prijs hiervan is relatief laag maar keert dus elke maand terug omdat dit een vorm van huur is.
 

Aanbevolen kosten website

Naast de noodzakelijke kosten zijn er ook een aantal kosten die men niet MOET maken maar die toch wel handig zijn om meer bezoekers naar uw site te lokken. Zo is het altijd handig een aantal SEO teksten te plaatsen op uw site zodat u bovenaan verschillende zoekmachines terechtkomt. Ook het onderhoud van een website kan zeer handig zijn want op die manier wordt uw site regelmatig aangepast met recente gegevens en houdt men de bezoekers geïnteresseerd.

Kosten website maken - Je mag gerust vergelijken!

Wat is verbonden aan  kosten website en webdesign?
Natuurlijk hangt dit af van uw verwachtingen en het gepresteerde werk.
Als uw website maatwerk is of er extra modules geprogrammeerd moeten worden zal dit invloed hebben op de kosten van de website.
Ook een e-commerce website of producten catalogus vergen extra werk.

Bij You Like It werken wij met een heel transparant prijssysteem zodat u de kosten website op voorhand goed kan inschatten. Geen verborgen verrassingen bij You Like It!
Een goede website hoeft niet duur te zijn.

Wat kost mijn eigen website?

Daarom werken wij bij You Like It met drie verschillende instap pakketten:

Verder dient u rekening te houden met jaarlijkse hosting kosten.

 Gratis offerte

 

Vraagt u zich af of uw bedrijf een website nodig heeft.
Wilt u een website om de concurrent voor te blijven?
Of om nieuwe klanten te werven?
Wat zijn uw kosten website

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

kosten website prijzen voor webdesign en ontwikkeling

Onze trefwoorden van dit artikel:

•    kosten website
•    kosten webdevelopment
•    kosten internetsite bouwen
•    kosten webdesign

 

 

 

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');