Verzeker u van meer dan 10 jaar ervaring in retail marketing en dubbel zoveel ervaring in webdesign. You Like It staat garant voor ruim voldoende knowhow om elk project te ondersteunen. Een lichte vrouwelijke toets is altijd aanwezig; hij uit zich in een sterk gevoel voor detail en design, gecombineerd met de nodige zin voor communicatie. Als kleine onderneming vermijden wij grote overheadkosten. Dit laat ons toe om bij elke klant net even een stapje extra te zetten. Wij denken met u mee én af en toe ook out of the box; dit laatste bewezen we met de eerste facebookparking in Europa.

Begeleiding van A tot Z

Bij You Like It bent u als klant geen nummer. Wij geloven sterk in een persoonlijke aanpak en garanderen u een aanspreekpartner doorheen het hele traject. Deze werkwijze laat ons toe om uw ervaring en kennis van uw bedrijf te combineren met onze eigen ervaring binnen ons vakgebied. Het  resultaat is een unieke website die voor 200% bij uw bedrijf past.

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');