U heeft een professionele website ? En u zou graag uw omzet willen verhogen zonder daarvoor een extra winkel te openen ? Aarzel dan niet langer en integreer een webshop in uw website. Want online verkopen zitten vandaag de dag meer dan ooit in de lift. KlanWebshop laten bouwen, E-commerceten wensen vanuit hun luie zetel de gewenste producten te bestellen. En een online shop is hiervoor onontbeerlijk.

Hoe nu het best een webshop laten bouwen ? Eerst en vooral dient uw webwinkel qua structuur zo opgezet te zijn dat Google deze goed kan lezen. Zo scoort u beter op zoekresultaten en krijgt u automatisch meer potentiële klanten over de vloer. Vervolgens wees duidelijk en betrouwbaar. Win het vertrouwen van uw bezoeker en geef bijvoorbeeld de transportkosten duidelijk weer. Best kan u op elke pagina in uw webwinkel verwijzen naar deze bijkomende kosten. Wees duidelijk door goede productomschrijvingen en foto's te plaatsen. Relevante en uitgebreide productomschrijvingen komen professioneel over naar de klant en verhogen de kans om gevonden te worden in de zoekresultaten van zoekmachines. En goede productfoto's zijn cruciaal daar het product op internet niet tastbaar is. Foto's getrokken van meerdere kanten zijn sterk aan te raden.

Door wie uw webshop laten bouwen ? Om al het bovenstaande in de praktijk om te zetten komt u automatisch terecht bij een specialist ter zake. Goedkope software hiervoor heeft zijn beperkingen en laten na om de rendabiliteit van uw webshop op punt te stellen. Een professionele webshop laten bouwen is ontegensprekelijk voer voor een deskundige partner.

Overtuigd ? En wenst u vrijblijvend meer deskundige uitleg ? Vul uw gegevens in en wij doen graag de rest.

Tot onze klanten behoren:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-19494074-1', {'cookieDomain':'auto'});ga('set', 'anonymizeIp', true);if (!Drupal.eu_cookie_compliance.hasAgreed()){ window['ga-disable-UA-19494074-1'] = true; }ga('send', 'pageview');